logo dipstar

PlastiDip nanos na vaše vozilo?


V prvi vrsti omogoča izvrstno zaščito vašega vozila, saj ga zaščiti pred vremenskimi vplivi na lak in barvo, pred poškodbami peska in kamenčkov na cesti, kakor tudi praskami in odrgninami na parkiriščih.
Omogoča gumiranje na obdelovalno površino, zaščiti jo pred puščanjem, kakor je tudi fleksibilen – gibljiv. Je brez vonja, ostane prožen v fiksnem stanju, omogoča tudi enostavno demontažo po pravilnem postopku.
Ni potrebno, da v primeru želje po instalaciji PlastiDip produkta spremenimo originalno barvo vašega vozila, saj obstaja tudi prozoren oziroma transparentna PlastiDip zaščita!
Izvajanje in aplikacija se opravlja tako na novih vozilih, kot tudi na vozilih starejšega letnika. Pri novih vozilih je smotrna uporaba v primeru transparentne zaščite ali barvne spremembe, pri vozilih starejšega letnika pa je smotrna osvežitev zunanjosti, saj z njo dosežemo izgled novega vozila.
Ena pomembnejših kvalitet izdelka je tudi ta, da omogoča trajnejšo zaščito/spremembo vozila, kakor tudi enostavno odstranitev brez kakršnih koli poškodb za obdelano površino!
Temperaturna odpornost materiala je od -34ºC do +93ºC.
Uporaba je brezmejna in materiali na katere se PlastiDip nanaša, so praktično neomejeni!

  ...prav tako se obdelava s PlastiDip produkti lahko izvede na kitani površini vozila in predhodno barvanje in lakiranje ni potrebno. Nanosi, oziroma obdelava vozila je lahko delna ali v celoti.

  dipanje vozil
  dipanje opreme
  dipanje motorjev

  Obstojnost PlastiDip na površinah?


  Ob pravilni in strokovni izvedbi je življenjska doba do 5 let. Ob eventuelni poškodbi PlastiDip nanosa je zadevo potrebno sanirati v najkrajšem možnem času, strošek pa je odvisen od velikosti problema. Običajno je strošek med 5 EUR, lahko pa tudi do 100EUR

  Napotki in informacije po nanosu na vaše vozilo:


  Vaše vozilo je za prevzem lahko narejeno tudi v enem dnevu!
  Vendar je potrebno dodati nekaj napotkov:
  PlastiDip nanos na vozilo ima stabilizacijski čas nekje 14 dni od zadnjega nanosa! To pomeni, da mora v tem času ponosni lastnik PlastiDip zaščite poskrbeti za bolj pazljivo ravnanje. To pomeni, da se v tem času vozila nikakor ne čisti po takšni površini na noben način (visokotlačni čistilci, avtopralnice, tudi ročno pranje). V tej povezavi je nujno potrebno poudariti, da padavine v tem času ne predstavljajo nikakršne težave ali nevarnosti za površino.


  Nasveti za čiščenje in nego površine PlastiDip:


  Čiščenje z visokotlačnim čistilcem sploh ni problem, če se uporablja nastavek za pršenje in v razdalji večji od 40cm. Pri šamponiranju se uporablja brezkislinske šampone, oziroma da so neagresivne vrste. Uporablja se lahko snowfoam nastavek za pršenje ali krpa iz mikrovlaken.
  Prav tako se vozilo lahko opere v avtopralnici, vendar je potrebno opozoriti, da to le v takšnih, kjer so na čistilnih kolutih nameščena bombažni trakovi, oziroma imajo koluta trakove iz tekstila in so mehki. Odsvetuje pa se škropljenje s tekočino za odstranjevanje mrčesa, ki ga v pralnici običajno nanesejo pred vstopom na linijo.

  Nikakor in nikoli se vozila s PlastiDip nanosom, kakor tudi brez njega ne vozi na pranje v pralnico, kjer imajo koluti plastične ščetine, saj le te povzročijo praske na površini tudi običajno barvanega in lakiranega vozila. Torej v takšne avtopralnice se odsvetuje vsem vozilom in ne samo vozilom z zaščito PlastiDip.


  Dodatek – ekskluzivno samo našim strankam:


  Našim strankam v primeru obdelave celotne površine vozila brezplačno pripravimo dodatno zaščito površine s posebnim sredstvom za PlastiDip, katerega sredstvo dodatno in ojača, s tem posledično dobesedno odpravi še kakršen koli dodaten pomislek glede obstojnosti nanosa. Nanos postane trd, a vseeno odstranjiv na način kot je trda površina laka avtomobila samega. V določenih primerih to sredstvo v razpršilki v znesku 50Eur strankam tudi poklonimo v sklopu raznih akcij.